زن به راحتی به پهلو دراز می کشد ، زانوهای خود را کمی خم می کند و آنها را به بدن می کشد تا بتواند پاهایش را با دستان خود بگیرد. مرد پشت سرش به پهلو دراز کشیده ، کمی زانوها را خم می کند ، کمر معشوقه خود را از یک دست گرفته و دست دیگر را در آرنج زیر سر خم می کند و از آن به عنوان تکیه گاه استفاده می کند. در این موقعیت هیچ چیز پیچیده ای پیدا نخواهید کرد ، اما شرط اجباری برای موفقیت این پوزیشن سایز متوسط آلت تناسلی شریک زندگی شما است.
پوزیشن پروانه
- دکتر
- از پشت, امکان نوازش, به پهلو, پیچیدگی پوزیشن, تحریک, تحریک نقطه A, تحریک نقطه G, دراز کشیدن, رابطه مقعدی, زاویه مستقیم, شدت نفوذ, فعالیت, لمس باسن, لمس سینه, متوسط, مرد فعال, نفوذ متوسط, نوع پوزیشن
- positionhub, آرایش, آنال, اورال, ایران, بدنسازی, بیکینی, پروانه, پوزیشن, پوزیشن_هاب, تهران, دخول, رابطه, رابطه_جنسی, رقص, زناشویی, زیبایی, سوتین, شورت, عاشقانه, فانتزی, کاندوم, کرج, کرست, لباس, لباس_خواب, لباس_زیر, هات, واژینال, ورزش
- 2 نظر

2 نظر:
شیرنیا
1399-12-20 در 11:07 ب.ظ
برنامه خوبیه فقط اگربتوانیدمیزان لذت های زن ومردرابه درصد درهرپوزیشن راهم لحاظ بکنید عالی ترمیشه. مثلا 70درصد زن و30 درصدمرد درفلان پوزیشن.
دکتر
1400-04-02 در 1:14 ب.ظ
درود بر شما
میزان رضایت با توجه به هر فرد و عادت ها متفاوت است ، درصد مشخصی ندارد
اما پیشنهاد شما حتما بررسی می شود